در دورانی زندگی می کنیم که یکی از اصلی ترین نقاط اتکای آن، بهره بری از انواع و اقسام فن آوری ها، اکتشافات، اختراعات و مواد به طور روزمره و بدون هیچ دردسری و در راستای آسایش مان می تواند لقب بگیرد. در این مقاله قصد داریم به بررسی انواع شیشه درب های اتوماتیک شیشه ای به ویژه از منظر جنس مواد اولیه و نوع فرآوری بپردازیم. درب ها به عنوان یکی از المان های غیر قابل جایگزین در بخش های مختلف یک سازه، با هر قصد و استفاده ای که ساخته شده باشد شناخته می شوند. درب های شیشه ای اما دنیایی درونی و مختص به خود هم دارند که اگر بخواهید یکی از آنها را برای پروژه تان انتخاب کنید، قطعا باید عواملی را در نظر بگیرید که اگر بخواهیم به معدودی از آنها اشاره کنیم می توانیم رعایت حریم خصوصی، سازگاری محیطی، افزایش جذابیت ظاهری فضا، فاکتور نور و روشنایی و به ارتقا امنیت را از مهم ترین آنها بر شماریم.
شیشه مات
اگر جایی که شیشه را برای آن انتخاب می کنید، پیش تر از هر چیز قرار است به دو قسمتی مجزا، به خصوص بدون دید و ایجاد خدشه در حریم خصوصی و مزاحمت برای آن قسمت دیگر از هم جدا شوند، بهترین نوع شیشه که بتوان استفاده کرد، قطعا شیشه مات می باشد. این نوع شیشه های مات، انواع بسیار زیادی دارند از بین آنها می توان به شیشه های موج دار، لعاب دار، اریب نام برد ولی نوع یخی، متداول ترین آنها می باشد.
شیشه های مات به صورت اسیدی قلم خورده است. این امر با استفاده از اسید هیدرو فلوئوریک امکان پذیر است و منجر به حذف مقداری سیلیس از سطح شیشه می شود و به شیشه ظاهری مات مانند یخ بستگی با سطحی نا هموار می دهد. حکاکی اسیدی به شیشه روکش مات می دهد و بنابراین می تواند طرح های بسیار پیچیده ای تولید کند. این روند از عصر ویکتوریا برای تزئین درها و پنجره های کافه رستوران ها و خانه های عمومی برای بخشیدن ظاهری لوکس مرسوم بوده است.
این شیشه ها از انواع خاصی به حساب می آیند که در درب های اتوماتیک استفاده می شوند؛ زیرا حاوی مخلوطی از اکسید های فلزی گزینشی و وابسته به شرایط و شدت تحمل آنها، در فرآیند ساخت می باشند. شیشه های رنگی، به واسطه رنگ و مشبک بودن شان، شدت نور طبیعی ورودی به خانه را کنترل می کنند. امروز حتی چنین شیشه هایی می توانند از عبور اشعه های مضر UV و گرمای خورشید نیز محافظت کنند. آنها برای درب های خارجی منازل و درب های اتوماتیک بیمارستان نیز عالی هستند. معمول ترین رنگ های غیر سنتی مصرفی این نوع شیشه ها، شیشه های رنگی سبز، خاکستری و قهوه ای می باشد.
شیشه عایق
تا بحال شده از وزش باد های زمستانی و ورود هوای سرد به داخل منزل خود آزار ببینید؟ اگر جواب شما هم مثبت است، خوب است بدانید یک شیشه عایق می تواند دغدغه شما را برطرف کند. چسباندن یا عایق بندی حرفه ای و دستگاهی دو یا چند لایه شیشه بر هم با عبور هوای صفر در لحظه ی عایق بندی، شیشه ما را تبدیل به شیشه عایق (که به آن دو جداره هم می گوییم) می کند. چنین درب یا پنجره هایی می توانند مکان مورد نظر شما را از ورود و خروج هوا در امان نگه دارند.
شیشه لمینیت پلی اورتان
این نوع شیشه ها عملکردی محافظ و امنیتی دارند و متفاوتی بسیار شدید تر نسبت به شیشه تقویت شده دارند. این نوع شیشه ها از دو تکه شیشه تشکیل شده و دارای یک لایه پلی اورتان یا پلی واینیل در مرکز آن است. لایه داخلی پلی واینیل می تواند لایه های شیشه را حتی در صورت شکستگی به صورت به هم چسبیده نگه دارد تا چیزی که داخل آن قرار گرفته از به بیرون افتادن در امان بماند.
شیشه صیقلی
استفاده از شیشه های صیقلی که نه برای عمل پوشش دهی حریم خصوصی و نه عایق بندی حرارتی طراحی شده اند، بیش از هر چیز، بستگی به فاکتور های محیطی مانند نوع مصرف، چیدمان و منظور مصرف مالک از شیشه در محل ملک بستگی دارد. برای مثال خانه هایی که در از گوشه ی خیابان فاصله ای دارند و همچنین فروشگاه ها کنار خیابان می توانند از چنین نوع شیشه ای بهره مند گردند تا هم از ورود نور خورشید و گرمای آن به داخل جلوگیری نشود، هم از طرفی دیده شدن داخل بلامانع یا حتی (در فروشگاه ها) مورد نیاز باشد.
شیشه های لبه دار / شیشه اریب
این نوع از شیشه کاملا مناسب میز ناهارخوری، پنل درب، میز قهوه خوری یا میز های کناری منزل شما می تواند باشد. می توان دو طرف شیشه را در زوایای دقیق برش داد و برای لبه های صاف و نازک تر نیز آن را پرداخت. یکی دیگر از ویژگی های این شیشه این است که لبه های آن در حضور نور مصنوعی یا طبیعی به عنوان یک منشور عمل می کند که ویژگی منحصر به فردی به حساب می آید.
به یاد داشته باشید، ظاهر درب ورودی شما می تواند جلوه زیادی به ملک شما ببخشد. اما جدا از جنبه های زیبایی شناختی، درب ورودی باید حافظ شما در برابر اتفاقات خارجی و اتفاقات مختلف انسانی محافظت کند. بنابراین، شیشه مورد مصرف خود را با توجه به نیازهای درب اتوماتیک شیشه ایو حجم استفاده روزانه و مکان مورد مصرف تان انتخاب کنید.
شیشه های تقویت شده
این نوع شیشه چه از نظر حرارتی، و چه از لحاظ فیزیکی قوی تر از شیشه های معمولی است. همچنین، این شیشه ها وقتی شکسته می شوند، به جای تکه های بزرگ و غیر متقارن، به شکل مکعب های کوچک خرد می شوند. این شیشه ها معمولاً در همه خودروها و دستگاه هایی از این دست مانند ماشین آلات، کاربردهای مشابه دارند.
این نوع از شیشه، متشکل از مخلوط شیشه و سرب است که هر دو با استفاده از فویل مسی مستحکم شده اند و همچنین در اندازه ها و رنگ های بسیار گوناگونی موجود هستند. از این نوع شیشه ها میتوان برای ایجاد ظاهری سنتی یا قدیمی، به ویژه به کمک ترکیب و شبکه بندی با چوب های مختلف استفاده کرد.
شیشه دو جداره/ سه جداره
شیشه های چند جداره امروزه نقشی اساسی در استفاده از درب های اتوماتیک، پنجره ها و دیگر شیشه ها در شهر های بزرگ دارند. این شیشه به ویژه برای خانه هایی که بر خیابان های اصلی یا قسمت های شلوغ شهرها قرار دارند، می توانند نقش تعیین کننده ای در سکوت و آرامش، اسکان دما و تمیز ماندن محل مورد نظر ما نیز داشته باشند. این شیشه ها می توانند یک لایه ضخیم اضافی ایجاد کنند که به کاهش انتقال سر و صدای اضافی اطراف منزل یا محل کار ما کمک به سزایی می کند. در بحث صرفه جویی در مصرف انرژی ها نیز این نوع از شیشه ها برای درب های اتوماتیک گزینه بسیار مناسبی می باشند، چرا که عبور حرارت از آنها به مقدار کمینه خود می رسد و در نتیجه برای نگه داشتن درجه محیط های ما چه در تابستان و چه در زمستان بهترین انتخاب می باشند.
شیشه های رفلکس کننده (منعکس کننده)
این نوع شیشه به قدری کار آمد است تا بتواند از حریم خصوصی خانه شما به شکل کامل محافظت کند. این نوع شیشه ها، شما را از دیده شدن در عین حال که امکان مشاهده دنیای بیرون از اتاق را دارید، در امان نگه می دارد. با این حال، عصر ها و با روشن شدن فضای داخلی توسط چراغ و نور غیر طبیعی، برعکس آن نیز می تواند اتفاق بیفتد. این مدل را نوع خاصی از پوشش سطح شیشه به شمار می آوریم که محبوب ترین نوع شیشه ای است که در معماری مدرن امروز بکار می رود، زیرا به ساختمان سبک خاص خود و ظرافتی زیبا می بخشد.
این مقاله را به اشتراک گذارید :
نظرات (۰)
ارسال نظر
آدرس
شریعتی، روبروی مترو شریعتی، برج مینا طبقه ۷ واحد ۶
نظرات (۰)